بیدهای بال فلفلی، استاد مخفیشدن هستند. این حشرات در دوران لاروی، رنگ بدن خود را تغییر میدهند تا با محیط اطراف خود سازگار شوند؛ حتی اگر نتوانند رنگ محیط را به کمک قوهی بیناییشان درک کنند. مطالعات جدید، این موضوع را ثابت میکند.
محققان انگلیسی بیش از 300 بید بال فلفلی پرورش دادند تا نحوهی عملکرد این حشرات را بررسی کنند. آنها چشم بعضی از این بیدها را به کمک رنگ سیاه پوشاندند (که البته این رنگ بعداً از روی چشمهای حشره پاک شده و هیچ مشکلی را برایش به وجود نمیآورد). سپس تمام آنها را در جعبههایی با رنگهای سبز، سفید، قهوهای و مشکی قرار دادند تا با محیط آن سازگاری پیدا کنند. پس از باز کردن جعبهها، مشاهده شد که تقریباً تمام بیدها (چه بینا و چه نابینا) به رنگ جعبهشان در آمدهاند.

در مرحلهی بعدی، حشرات به جعبههای جدیدی منتقل شدند که دو چوب با رنگهای مختلف در آن قرار داشت. نزدیک به 80% بیدها چوبهایی که به رنگ بدنشان نزدیکتر بود را برای استراحت انتخاب کردند.
بر همین اساس، محققان معتقدند که این حشرات (دستکم در مرحلهی لاروی) از توانایی Dermal Photoreception (یا به زبان خودمانیتر، دیدن به کمک حسگرهای پوستی) برخوردارند؛ ولی هنوز نحوهی عملکرد دقیق این گیرندهها مشخص نشدهاست.